Wil Lemmens wint uitwisseling Eersel - Hapert - Bladel - Reusel

Zondag, 8 april 2018

Op 7 april visten we de uitwisselingswedstrijd met leden van HSV 't Rietvoorntje, Haal Op, en De Gezellige Vissers. Het was lekker weer en op de meeste visstekken werkte ook de vis goed mee. Wil Lemmens en Joost Smits wisten er een spannende wedstrijd van te maken.

Terwijl op een groot gedeelte van de vijver de ene na de andere blankvoorn werd gevangen, gebeurde er bij Wil en Joost in eerste instantie niet zoveel. Maar toen de eerste brasems werden gevangen, was het hek van de dam.... resulterend in gewichten van bij na 18 kilo.

Omdat we in vakken visten, werd Wil Lemmens winnaar, gevolgd door Mark Cox en Joost Smits.

Volledige uitslag onder de wedstrijduitslagen.