Cees van Nielen en Rob Cox winnen openingskoppel

Maandag, 19 maart 2018

Op (een zeer koude) zondag 18 maart, visten we onze openingswedstrijd. Met z'n allen dicht bij elkaar probeerden we alle vissen uit het "gat onder de hoogspanning" te vangen. Helaas lukte dat niet op elke stek. Daar waren de vissen al op voordat we begonnen.

Cees van Nielen en Rob Cox wisten de wedstrijd te winnen met een mooi netje blankvoorn van ruim 7.700 gram. Toon Corsten en Erik Kuijpers werden tweede met ruim 6.300 gram en Harrie Vlems met Luc van Mook werd derde met ruim 4.400 gram. De volledige uitslag vind je terug bij de wedstrijduitslagen.