Helaas geen finale

Zondag, 31 juli 2016

Op zondag 30 juli visten we de tweede wedstrijd in de derde ronde van het federatief clubkampioenschap. Zouden we dit jaar voor de derde achtereenvolgende keer weer de finale kunnen bereiken? De tussenstand na de eerste wedstrijd in Eersel was 35-20 in het voordeel van HSV de Gender.

Kanaalvissen is iets heel anders dan vijvervissen. De Maasvissers hebben hun thuisvoordeel optimaal weten uit te buiten. Hoewel er van beide verenigingen veel vissers waren zonder vis, hadden de Maasvissers veel meer vissers die één of meer brasems wisten te vangen. Helaas dus geen finale dit jaar. Wel hebben we weer enkele leuke wedstrijden "buiten de deur" gevist.