Erik Kuijpers wint uitwisselingswedstrijd Eersel - Milheeze

Zondag, 15 mei 2016

Na een week met fantastisch weer, was op zaterdag 14 mei de temperatuur gehalveerd. Daarnaast waaide het ook nog eens erg hard. Het leek wel herfst. Toch moest deze dag de jaarlijkse uitwisselingswedstrijd tegen Milheeze gevist worden.

Het was een moeilijke visserij. Er waren weinig stekken waar het niet hard waaide. Erik Kuijpers wist een mooi netje voorns bij elkaar te vangen en wist daarmee de wedstrijd te winnen. Jack Rombouts werd tweede, Toon Corsten derde. De volledige uitslag vind je terug onder de wedstrijduitslagen.